• Greve Banden uit De Lier tekent driejarig sponsor contract bij de Gophers

 • Dinsdag 9 mei 2017

  Afgelopen dinsdag 9 mei heeft Wilco Greve, Wilfred Vijverberg en Chris Knuever het driejarige sponsorcontract getekend op het kantoor van Greve Banden uit De Lier. Wilco, bescheiden zoals hij is, is een groot liefhebber van de diverse (lokale) sporten en ziet het als een uitdaging om ook de kleinere sporten te ondersteunen. 
  Vandaar dat Wilco het een bijzonder leuk idee vond om de honk- en softbalvereniging de Gohpers, gevestigd aan de rand van Maassluis en het Westland een warm hart toe te dragen.

  De honk en softbal vereniging de Gophers heeft spelende leden in de leeftijdtijds categorie van 8 tot 65. Op vrijdagavond en de gehele zaterdag en zondag worden er honk- en softbalwedstrijden gespeeld. Lijkt het u leuk om eens te komen kijken dan bent U van harte welkom om gedurende de zomermaanden met piepende bandjes één van de wedstrijden te bezoeken.

   

  Foto: V.l.n.r. Chris Knuever, Wilco Greve en Wilfred Vijverberg