• "Onze meiden" naar het EK en WK

   Voor degenen die in Nederland zijn en ‘onze meiden’ willen aanmoedigen. Meer dan welkom!

    

   

  1. In Breda (bij Jeka) spelen de seniors Little League van 20 tot en met 23 juli de EK, met maar liefst negen Gophers in het team (en coaches Mariëlle Vleugels en Fleur Bos van BA Gophers): Romy, Michelle, Eva, Corine, Laura, Esmee en Julia van het BA-Gophers-team en Liz en Jody van U20.

   

  2. In Moergestel (bij Roef) spelen Laura, Shania en Lisa (alle drie van U20 en Lisa ook van BA-Gophers) het EK voor de juniors, ook van 20 tot en met 23 juli.

   

  En, alsof dat nog niet genoeg is, spelen Esmée en Lisa van BA Gophers op dit moment de EK voor Jong Oranje (U16) en mag Lisa de Vries (BA Gophers) zelfs meedoen aan de WK in Clearwater (Amerika) voor Oranje U19.