• Nieuwsbrief Maart 2021

  Beste Gopher,

   

  Stapje voor stapje komen we bij het punt dat we allemaal weer mogen spelen. Door de versoepeling van de maatregelen is trainen voor iedereen mogelijk en hopelijk kunnen we ook snel weer wedstrijden spelen. Met deze nieuwsbrief stellen we je op de hoogte van de mogelijkheden.

  Trainen

  Per vandaag is het voor iedereen weer toegestaan om te trainen. Onze aspiranten trainden al gewoon door. Voor hen verandert er niets. Nu mogen ook de 27+ers weer aan de slag. Weliswaar in groepjes van 4 en met 1,5 meter afstand, maar onze sport en ons terrein biedt volop ruimte. 

  Alle teams kunnen dus weer buiten trainen. Houd je aan de regels want er kan nog steeds worden gecontroleerd. Kantine en kleedkamers moeten nog wel gesloten blijven en ook toeschouwers (ouders) zijn helaas nog niet welkom binnen de hekken van ons complex.

  Wedstrijden

  De bond bereidt zich voor op verdere versoepelingen vanuit de overheid en heeft inmiddels bekend gemaakt wanneer de competities gaan starten. Of we echt kunnen starten hangt af van het besluit van de regering. Dit wordt 23 maart duidelijk.

  Jeugdwedstrijden

  De eerste wedstrijden voor de jeugd staan gepland in de week van 5/11 april. De 1e helft van de competitie is inmiddels zichtbaar in sportlink.

  Seniorencompetitie

   Voor senioren is de start van de competitie verplaatst naar de week van 26 april/2 mei. Omdat senioren een tijd niet hebben getraind, geeft deze verplaatsing meer ruimte voor een gezonde voorbereiding. Ook de indeling van deze competities zijn inmiddels zichtbaar in sportlink.

  Oefenwedstrijden

  Tot 23 maart zijn oefenwedstrijden tegen andere clubs nog niet toegestaan. Op 23 maart wordt duidelijk vanaf welke datum dat weer mogelijk is. Wel mogen er onderlinge wedstrijden binnen de vereniging worden gespeeld. Ook geldt hier dat kantine en kleedkamers nog niet open zijn en dat toeschouwers helaas nog niet welkom zijn.

  En hoe zit dat met geld?

  Afgelopen jaar was niet makkelijk. We hebben het als club gered door steun van de regering, steun van de gemeente en omdat jullie allemaal de contributie hebben betaald. Door de ontwikkelingen in Nederland verwachten we dat er een goede kans is dat we dit seizoen een bijna volledige competitie kunnen draaien. Daarom ontvangen jullie binnenkort de factuur voor de contributie van dit seizoen.

  Compensatie

  Mocht blijken dat er dit seizoen toch aanzienlijk minder gespeeld en getraind kan worden dan zal het bestuur bekijken welke mogelijkheden er zijn om een deel van de contributie terug te storten indien de vereniging daarin wordt gecompenseerd door de overheid of door de KNBSB. Dit kan echter pas aan het eind van het seizoen worden bekeken omdat we dan een compleet beeld hebben van inkomsten en uitgaven. En uiteraard kan dit alleen als de financiën het toelaten.

  Tot snel ziens?

  Het wordt al veel aan je gevraagd: ‘hou nog even vol’. En dat vragen ook wij aan je: Hou nog even vol, steun je cluppie en ik wens ons toe dat we elkaar snel weer op Gopherslane 1 ontmoeten.

   

  Namens het bestuur,

  Marc Schwencke

  Voorzitter HSV Gophers