• Brief van het bestuur / Ledenvergadering

  Beste Gopher,

   

  En natuurlijk ook beste jeugdouder en donateur. We beginnen aan een nieuw sportief jaar.
  Hopelijk een jaar waarin sport zorgt voor plezier in een onrustige tijd. Onze nieuwe velden en slagkooi liggen klaar om gebruikt te worden en diverse teams zijn zich in de zaal aan het voorbereiden.

   

  Met dit bericht willen we aandacht vragen voor 2 belangrijke zaken: de contributie en de ledenvergadering.

   

  Contributie

  Binnenkort krijg je als lid of donateur de factuur voor de contributie. Na 2 jaar geen verhoging te hebben doorgevoerd, ontkomen we er nu niet meer aan. Afgelopen 2 jaar is alleen al de bondsafdracht 10% gestegen. En iedereen kent de feiten over de schrikbarend gestegen energiekosten.

  Hierbij het dringende verzoek om jouw contributie zo snel mogelijk te betalen. Dat stelt de club in staat om financieel gezond het seizoen te beginnen.

   

  Ledenvergadering (bestuur treedt af)


  Op donderdagavond 23 februari vindt de algemene ledenvergadering plaats. Je bent van harte uitgenodigd in de kantine.

   

  Belangrijke punten op de agenda zijn in ieder geval:

  · Vervanging van het bestuur.

  Zowel Stefan (penningmeester) en ik (voorzitter) gaan aftreden en zullen niet meer verkiesbaar zijn voor een volgende termijn. Het is tijd om het stokje door te geven. Aangezien de functie van secretaris ook nog open staat, zijn we op zoek naar een heel nieuw bestuur. Mocht je interesse hebben in 1 van deze rollen, aarzel dan niet om contact met mij of Stefan op te nemen.
  We hebben een bescheiden club waardoor de benodigde inzet goed te behappen is.

  · Financiële stand van zaken.

  Door corona heeft de financiële verantwoording langer op zich laten wachten. Wel is tijdens deze jaren de kascontrole gewoon uitgevoerd.

   

  Eén week voor deze bijeenkomst krijg je nog een overzicht met de agendapunten gemaild. Mocht je zelf aandachtspunten hebben, laat deze met een reply op dit bericht aan ons weten.

   

  We zien er naar uit iedereen weer aan slag te zien. Met sportieve groet, mede namens Stefan,

   

  Marc Schwencke

  Voorzitter